Sveiki Pristatau Big-Life.lt Sis Projektas Reiskia Daug ka Sisi Projektas Ir Kuriamas Beveik Nuo Nulio Ji Ikuriau As Nico_Brown o Edgaras_Mix Mano Patarejas Ir Mapeperis .
Istorija
As Pagalvojau Ir Nusprendziu Sukurti Neilini Projekta Kuris Bus Pavadinimu Big-Life. Pirma As Turejau Sukurti Weba Bet Neturejau Pinigu Hostingui Pirma Tai Usisakiu Nemoka Hostinga Su Domenu Uphero.com Na tai Gavosi Big-Life.uphero.com. Pirma Zmoniu Isvis Nebuvo O Poto Acirado Edgaras_Mix Ir Padejo Man Su viskuo Mes pirma Turejo Gamemode Visai Gera Bet jau Jis Buvo Zinomas .Musu Rekordas Buvo Serveri 17-18 Zmoniu Ir as Supratau Ka Reikia Man Mokytis Scriptinti Ir Man Tai Isejo Anksciu Galvodavau Kaip Cia Viskas Daroma Su tais Kodais
O Kaip Viska Supratau Uzrakinau Serveri Ir Pradejau Kurti Nuo Musu Senos Modifikacijos GameMode.Poto Po Kiek Laiko Usakiu Hostinga Webo Rimta Ir SUPDOMENA Wu.lt Ir Gavosi Big-Life.wu.lt Tada Jau Buvo Prisiregistravusiu I Foruma 5-10 Zmoniu o Kaip Pradejom Jau Garseti Pradejom Platinti Pavadinima Bet Daug Kas Sake Kad Big-Life.wu.lt Nerimtas Projektas Nes Domenas Ne .lt Tai As Usidirbau Tu Pinigu Ir Nupirkau .Lt Domena Ir Mes Tapom
www.big-life.lt Projektu Kuris Dabar Jau Daugeli Zinomas Mese Kuriam Su Edgaru_Mix
Modifikacija Kiekviena Diena Stegiames Tobulinti Modifikacija Va Tokia Musu Istorija Usuk Ir Pradek Didyji Gyvenimas
www.big-life.lt |Didysis Gyvenimas.
Veiksmas Vyks San-Fierro kolkas O Su laiku Bus sf-ls Gamemode Unikalio Sistemos .
Ira Dyzelis,Bezinas Serveri Bus Nemazai Darbu Su drk Pakvietimu isviso bus 10 Darbu.
Ce Mazesnis Aprasimas Nes Labai Daug Sistemu Ir t.t Tai Labai Vargina.
Ispudingi Mapp Darbai Naujos Sistemos Nauji Draugai Ir tai Tik
www.Big-Life.lthttps://www.youtube.com/watch?v=htYQMQDBzhE