Sveiki noriu turbut jau paskutini karta pristatyti musu serveri kuriame norime, kad zaisti gan daug, nes stengemes del serverio ir jusu. Serveris iskarto skau nebus eilinis, nes tai nebus eilinis SF o bus Miesteliai. (PC, MG, DL rodos).
Serverio darbai bus:
1.Kaimelių Policija. (Uzimtas)
2.Kaimelių Medicinos Centras. (Uzimtas)
3.Kaimelių Taxstų biuras. (Uzimtas)
4.Kaimelių Vairavimo Mokykla. (Uzimtas esu sio darbo direktorius, serverije nebus AUOT VM o bus RPVM, nes pravaziuoti ir nieko gero nebus siaip su tuo AUTOVM)
5.Moki-Veži Firmą. (LAISVA)
6.FBI Pareigos. (Uzimtas)
7.Žinių Pranešėjai. (Uzimtas)
8.Miestelių Gidai. (Uzimtas)
9.Kaimelių Prezidentas. (Renkamas taip pat ir meras)
10.Automobilių Klubas. (Uzimtas)
Visi beveik direktoriai uzimti, nes cia ne karta reklaminau serveri kas norejo tas gavo direktoriu, bet aisku buna, kad direktorius atsilaisvina.
Zinios: Kip pastebejote turbut nera gauju, nes jos bus kuriamos po Starto.
Kita galima uz pakvietimus gauti dovanu pvz.: Karolis_Bendradarbis beveik surinko ant nuosavos Vilos arba Mike_Nike jau zino savo komanda butent kaip pasikeisti i nuosava skin rubus. (Si komanda kitiems draudziama naudoti todel yra sukurta AutoBan sistema uz sios komandos suvedima).
Svetaineje yra irengta JustFM radija. Na man rodos dar mano draugas Lukas kuris irgi projekte sake, kad viskas bus nuo visisko 0 o del pinigu tai ant teisiu duos. Nemanikite, kad darbai pvz. PD bus ten po 1500xp ir reiks ilgai zaisti yra nustatyta norma todel kaip eiliniame serve gauni 2k xp ir gali iskarto dirbti PD tokiu dalyku nebus.
Naujienos: Karolis_Bendrdarbis susirado merga ruosias tuoktis TURBUT, bet as irgi nesiruosiu taip jau vienisas. todel kvieciu paneles prisijungti prie musu. Kolkas turime 3 paneles. Bei PS: Tai, akd adminams pasiseke nereiskia, kad panos gavo jau vip ar admin, nes daznai toks eiskinis man rodos buna todel jos turi uzsitarnauti arba pirkti vip:).
Na kagi kvieciu jus i ww.vkg.lg.lt ten pakures savo Party zona ir ja zada ideti i serveri.
Svetaine:
http://WWW.VKG.TOO.LT/invite.php?invite=2